Стабилизиране на земна основа на паркинг зони, гр. София

Подход към паркинг зони и паркинг на Хипермаркет - гр. София, кв. Люлин.

Усилване на земната основа чрез полагане на геотекстил и екструдирана геомрежа под пласт от трошен камък.
ГАЛЕРИЯ